Sipke van der Werf (SPAR) te gast in innovatiepodcast
Nieuwe podcast-aflevering met Sipke van der Werf (SPAR)!
09 november 2022 

Nieuwe podcast-aflevering met Sipke van der Werf (SPAR)!

Heb jij de podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’ al ontdekt? In deze eerste aflevering horen we het bijzondere verhaal van Sipke van der Werf, Manager Innovation bij SPAR. Beluister deze aflevering nu op Spotify.

Het verhaal van Sipke van der Werf

Volgens Sipke van der Werf is innovatie het leukste onderdeel van marketing. We zijn vereerd dat hij onze eerste gast is in de podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’. Sipke heeft een bak aan innovatie-ervaring. Voor grote en kleine bedrijven, merk en private label, maar ook verpakkingen en producten. Sipke reflecteert hij op wat hij – met de kennis van nu – anders zou doen. Ook deelt hij zijn visie op innovatie, waarbij continu leren, leiderschap én vrijheid bepalend zijn voor succes. Laat je inspireren door dit unieke verhaal.

 

Over deze podcast

Houd jij je bezig met innovaties in food & FMCG? Dan is dit dé podcast voor jou! In ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’ hoor je de leukste, gekste en meest bijzondere innovatieverhalen van professionals uit de branche.

Deze podcast draait niet alleen om de innovatie-award, maar voor veel innovators is een award wel een kroon op hun werk. Met deze verhalen willen we jou inspireren om sneller, beter en duurzamer te innoveren in food & FMCG. Deze podcast is een initiatief van FMCG Academy & Bamboo Brands.

Te gast zijn in deze innovatiepodcast?

Heb jij ook een innovatieverhaal dat je met ons wil delen? Word gast in onze podcast! Stuur een bericht naar info@fmcgacademy.eu.

Over de schrijver
Reactie plaatsen