Luistertip: podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’
Luistertip: podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’
25 oktober 2022 

Luistertip: podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’

Wil jij inspiratie opdoen over innovatie in food/FMCG? Vind je het leuk om innovatieverhalen van andere professionals te horen? Beluister de nieuwe podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’ op Spotify. 

Podcast over innovatie in FMCG

Houd jij je bezig met innovaties in Fast Moving Consumer Goods (FMCG)? Dan zul je het vast herkennen dat het innovatieproces vaak anders loopt dan gepland. Ook al heb je jouw ‘route’ zorgvuldig uitgestippeld, onderweg moet je vaak de route aanpassen. Ook is het een uitdaging om je hele reisgezelschap (lees: innovatieteam) mee te krijgen.

In de podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’ hoor je de ‘reisverhalen’ van innovators uit de FMCG-branche. Deze podcast draait niet alleen om de FMCG Innovatie Award, maar voor veel innovators is een award wel een kroon op hun werk.

Met deze bijzondere innovatieverhalen willen we jou inspireren om beter te innoveren!

Beluister nu aflevering 0

Beluister nu de introductie, waar hosts Theo en Susanne zich voorstellen. In deze aflevering duiken ze in hun eigen FMCG-innovatiereisverhalen. Ze delen momenten waar ze trots op zijn, maar ook hun grootste f*ck ups. Een gesprek over lef, winnen, verliezen en hun gezamenlijke drang om te blijven verbeteren.

Theo en Susanne hebben hun sporen verdiend in de FMCG-wereld. Theo is oprichter en eigenaar van de FMCG Academy en Bamboo Brands en werkte eerder voor o.a. Intersnack en FrieslandCampina. Susanne is zelfstandig ondernemer en werkte eerder voor o.a. Sligro, Bouter Group en Bakker Bart.

Stay tuned voor de volgende aflevering

Smaakt de introductie naar meer? Stay tuned, want op 27 oktober komt aflevering 1 online! Hier hoor je het verhaal van Sipke van der Werf, Manager Innovation bij SPAR. Volgens Sipke is innovatie het allerleukste onderdeel van marketing. Hij heeft dan ook een bak aan innovatie-ervaring! Grote bedrijven, kleine bedrijven, Merk of PL, Product, verpakkingsinnovaties en technische innovaties, hij doet of heeft het gedaan. In deze aflevering deelt hij zijn visie op innovatie en reflecteert hij op zijn innovatie-ervaring. Hoe blijft je continu leren? Wat had hij met de kennis van nu anders gedaan? Een verhaal over leren, leiderschap én hoe vrijheid bepalend is voor succes.

Meer over deze podcast

Deze podcast is een initiatief van de FMCG Academy en Bamboo Brands. Heb je tips of opmerkingen voor de redactie? Of wil je jouw innovatieverhaal delen als gast in deze podcast? Stuur een berichtje naar info@bamboobrands.com

Over de schrijver
Reactie plaatsen