Volop innovatie-inspiratie in podcast #2
Volop innovatie-inspiratie in podcast #2
07 december 2022 

Volop innovatie-inspiratie in podcast #2

In de tweede aflevering van onze podcast is Femke Mosch te gast. Femke werd geselecteerd voor de Duurzame Jonge 100, hielp talrijke bedrijven om succesvoller te innoveren én heeft een verrassende kijk op foodinnovaties. Reden genoeg om met haar in gesprek te gaan!

Over deze aflevering

 ‘De kracht van het niet-weten’, is de titel van deze aflevering. Volgens Femke is het namelijk goed om niet te snel met een oplossing te komen tijdens het innovatieproces. Dat oncomfortabele, misschien zelfs wanhopige gevoel van het ‘niet-weten’, kan juist tot de meest innovatieve oplossingen leiden…

Ook deelt Femke boordevol tips en inspiratie die jou helpen om uit je bubbel te stappen en ‘anders’ naar hetzelfde te kijken. Een must-hear voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties in de Fast Moving Consumer Goods-sector.

Over deze podcast

Een innovatieproject loopt vaak anders dan verwacht, ook al heb je je route zorgvuldig uitgestippeld. Dit levert de leukste verhalen op! En die verhalen hoor je in de podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’.

Met deze podcast willen we jou inspireren om sneller, beter en duurzamer te innoveren in food & FMCG. Deze podcast draait niet alleen om de innovatie-award, maar voor veel innovators is een award wel een kroon op hun werk.

Volg ons op Spotify

‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’ is een initiatief van FMCG Academy & Bamboo Brands. Volg ons op Spotify, klik op het 'belletje' en ontvang een melding zodra er een nieuwe aflevering online staat.

Te gast zijn in deze podcast?

Heb jij een ‘innovatiereisverhaal’ dat je met ons wil delen? Word gast in onze podcast! Stuur een mail naar info@bamboobrands.com.

Over de schrijver
Reactie plaatsen