Inspiratie: het innovatieverhaal van Dennis Favier en Seasogood
Inspiratie: het innovatieverhaal van Dennis Favier en Seasogood
10 januari 2023 

Inspiratie: het innovatieverhaal van Dennis Favier en Seasogood

In de 3e aflevering van onze innovatiepodcast gaan we in gesprek met Dennis Favier. Dennis is multi-ondernemer en mede-mede-oprichter van Seasogood, het visvrije tonijnmerk. Zijn innovatiereisverhaal is wat hij zelf noemt “een crazy ride”. Benieuwd? Beluister de aflevering op Spotify.

Over deze aflevering

Innoveren gaat om keuzes maken, om risico’s nemen. Daar weet Dennis Favier alles van. De lancering van het visvrije tonijnmerk Seasogood was dan ook een “crazy ride”, zo vertelt hij in de podcast.

Dennis nog lang niet klaar met innoveren. Hij wil immers iets bereiken dat groter is dan hemzelf, met als belangrijkste drijfveer: de bedreiging van de planeet. Met zijn ondernemeing Studio Fava focust hij zich op het ontwikkelen van plantaardige voedselconcepten

In deze podcast-aflevering gaan we in gesprek met Dennis over zijn bijzondere innovatiereisverhaal en zijn visie op innovatie. Ook wil hij (toekomstige) foodinnovators iets meegeven voor de toekomst.

Benieuwd?

Beluister de aflevering op Spotify.

Over deze innovatiepodcast

Een innovatieproject is vaak een ‘bumpy ride’, ook al heb je je route zorgvuldig uitgestippeld. Dit levert de leukste ‘reisverhalen’ op! Die reisverhalen hoor je in de podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’. Met deze podcast willen we jou inspireren om sneller, beter en duurzamer te innoveren in food & FMCG. Deze podcast draait niet alleen om de innovatie-award, maar voor veel innovators is een award wel een kroon op hun werk.

Volg ons op Spotify

‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’ is een initiatief van FMCG Academy & Bamboo Brands. Volg ons op Spotify en ontvang een melding zodra er een nieuwe aflevering online komt.

Te gast zijn in deze podcast?

Wil jij net als Dennis Favier van Seasogood jouw innovatiereisverhaal met ons delen? Word gast in onze podcast! Stuur een mail naar info@bamboobrands.com.

Over de schrijver
Reactie plaatsen