Sheetal Bihari versterkt FMCG Academy
Nieuw aan boord bij de FMCG Academy: Sheetal Bihari!
04 januari 2023 

Nieuw aan boord bij de FMCG Academy: Sheetal Bihari!

We starten het nieuwe jaar goed, met versterking van ons team. Sheetal Bihari gaat aan de slag als Business Development Consultant. Als jij op zoek bent naar een passend opleidingsadvies, dan staat Sheetal voor je klaar!

We zijn blij dat Sheetal zich verbindt aan de FMCG Academy. Met hart voor de FMCG-sector en ruime ervaring in marketing en accountmanagement is Sheetal van grote meerwaarde voor het succes van onze organisatie. Ze stelt zich aan je voor.

Wat sprak je aan aan de FMCG Academy? 

Sheetal vertelt: “De FMCG-branche is een dynamische en uitdagende wereld om je in te begeven, met zoveel verschillende merken in dezelfde branche die allemaal een plekje proberen te krijgen in de harten van dezelfde doelgroep. Dit vraagt de marketeers om creatief te zijn maar ook op persoonlijk vlak vraagt dit om kennis en zelfvertrouwen.

Hoe fijn is het dat er nu een academy is opgezet, speciaal voor deze mooie branche, die professionals helpt om de juiste kant op te sturen en die hen voorziet van de nieuwste marketingkennis en -tools.

Wat het voor mij extra speciaal maakt is dat de FMCG Academy ook op persoonlijk vlak opleidt, zodat marketingprofessionals met meer energie en balans de juiste beslissingen kunnen nemen. Nog een meerwaarde is dat de modules worden gegeven door succesvolle en ervaren professionals, naast dat de modules ook op theorie zijn gebaseerd.”

Wat houdt je rol in en waarom past dit zo goed bij jou? 

“In mijn rol als Business Development Manager vertel ik zoveel mogelijk (marketing)professionals over de meerwaarde van de modules die de FMCG Academy aanbiedt. Ik laat ze zien hoe belangrijk het is om in een wereld vol concurrentie met zelfvertrouwen en een goede energiebalans de juiste, weloverwogen keuzes te maken. Ik ben overtuigd van de kennis en tools die de FMCG Academy biedt. Met mijn overtuiging en enthousiasme verspreid ik met veel plezier het woord over hoeveel profijt marketingprofessionals zullen hebben van onze interactieve modules.”

Welke kennis en ervaring ga je toepassen?

“Ongeveer 10 jaar geleden heb ik de opleiding Communicatie afgerond en daarna heb ik gewerkt als relatiebeheerder of accountmanager. Daarnaast heb ik altijd voor mezelf gewerkt als marketing- en communicatiespecialist voor (startende) bedrijven. Ik haal energie uit nieuwe samenwerkingen waarbij verbinding, groei, ontwikkeling en duurzame relaties centraal staan. Met mijn kennis en ervaring hoop ik FMCG-professionals te verbinden aan de FMCG-Academy om zo groei van beide kanten te genereren.”

Wat hoop en verwacht je dat de toekomst gaat brengen? 

“Ik verwacht dat de FMCG Academy veel professionals gaat helpen om te groeien en zich te ontwikkelen, op zakelijk en persoonlijk niveau. Met als resultaat dat professionals op deze manier hoger rendement halen uit hun marketingconcepten en meer zelfvertrouwen, rust en balans ervaren.”

Vragen? Let’s talk!

Wil jij ontdekken wat de FMCG Academy te bieden heeft voor jouw team in 2023? Of heb je vragen over de inhoud van onze trainingen? Sheetal kan je er alles over vertellen. Neem contact op via sheetal@fmcgacademy.eu, maak een connectie op LinkedIn of bel 06 53 40 78 47.

Over de schrijver
Reactie plaatsen