Reviews FMCG Business Model Canvas Days - FMCG Academy
Beoordeeld met een 8,5! Reviews FMCG Business Model Canvas Days
02 juni 2022 

Beoordeeld met een 8,5! Reviews FMCG Business Model Canvas Days

De FMCG Business Model Canvas Days zijn overall beoordeeld met een 8,5! We zijn blij: dit bevestigt dat het 2-daagse opleidingsprogramma aansluit bij de behoeften van de deelnemers. Lees meer over de deelnemerstevredenheid en bekijk de reviews.

Rating FMCG Business Model Canvas Days
In onderstaande infographic zie je een samenvatting van de deelnemerstevredenheid. De FMCG-professionals zijn erg enthousiast over de inspiratiekracht van de sprekers, die met een 9,5 werd beoordeeld. Ook vonden ze het fijn dat er ruime gelegenheid was om te netwerken (8,5).


Ruimte voor verbetering
De FMCG Academy werkt aan continuous improvement. We zijn dan ook blij dat deelnemers verbeterpunten hebben gegeven. Op basis hiervan gaan we subtiele wijzigingen doen aan de inhoud van de FMCG Business Model Canvas Days. Zo zal er een case study toegevoegd worden, zodat deelnemers nog beter leren werken met het business model canvas. Ook breiden we de netwerkmogelijkheden uit. 

Reviews FMCG Business Model Canvas Days
Ben je benieuwd naar de ervaringen van FMCG-professionals met de FMCG Business Model Canvas Days? Bekijk de deelnemersreviews van Jeanne Braaksma (Ausnutria), Paul Standaart (Cloetta) en Nadine Schutrups (SignatureFoods).Ook deelnemen?
Wil jij ook leren hoe je business model canvas toepast in FMCG, om zo patronen te doorbreken in jouw innovatieprocessen? Volg dit 2-daagse programma op 7 en 8 juli. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je aan.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen